Wesela

Zestaw dań weselnego wieczoru ustalamy wspólnie z Państwem.

Proponowane menu:

  • Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą
  • Uroczysty obiad:
    • Rosół z makaronem lub kluseczkami
    • Mięsa:
      • Kotlet schabowy
      • Kotlet - pierś kurczaka, nadziewana brokułami i marchewką
      • Kotlet de volaille z pieczarkami
      • Kotlet de volaille z serem
      • Zraz wołowy z wołowiny z sosem
      • Zraz z szynki z sosem
      • Porcja kurczaka, (do wyboru: 4 rodzaje dań po 2 porcje na osobę)
      • Ziemniaki z koprem
      • Kompot
    • Surówki
      • Kapusta pekińska, pomidor, ogórek,
      • Marchew
      • Buraczki z cebulą
      • Por, jabłka
      • Kapusta czerwona
      • Fasolka szparagowa
      • (do wyboru 3 rodzaje)
    • Półmisek wędlin i mięs pieczonych:
      • Szynka
      • Ogonówka
      • Karkówka Pieczona
      • Schab faszerowany śliwkami
      • Galantyna
      • Szynka nadziewana morelami
      • Zawijaniec z boczku