Studniówki

Studniówka I

  • Dania gorące
    • Schab ze szparagami i serem podany z frytkami i surówką z kapusty pekińskiej
  • Przekąski fantazyjne
    • babeczki z różnym nadzieniem
    • koreczki kolorowe
    • korniszon w polędwicy
  • Sałatka warzywna (pomidor, ogórek, kukurydza, fasola czerwona, por z sosem jogurtowo-majonezowym)
  • Dania ciepłe podane po północy
    • Barszcz z krokietem
    • Udko pieczone
  • Deser w formie lodów z owocami i bitą śmietaną, kawa, herbata
  • Napoje gazowane:
    • Cola,
    • Sprite,
    • Fanta
    • Woda mineralna gazowana i niegazowana
    • soki owocowe

Studniówka II
  • Danie gorące
    • Kotlet de Voleile z drobiu podany z frytkami i zestawem surówek
  • Deser w formie lodów z owocami i bitą śmietaną, kawa, herbata
  • Przekąski fantazyjne
    • babeczki z różnym nadzieniem
    • koreczki kolorowe
    • korniszon w polędwicy
  • Sałatka grecka z fetą ( pomidor, ogórek, oliwki, papryka, ser feta )
  • Dania ciepłe podane po północy
    • Barszcz z krokietem
  • Napoje gazowane o różnych smakach
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana