Bankiety

Bankiet I

  • Uroczysty obiad
    • Rosół Królewski
    • II danie serwowane na półmiskach
      • Kotlet Cordon Blue ze schabu
      • Kotlet de Volaille
      • Roladki wołowe
      • Frytki
      • Ziemniaki z koperkiem
      • Surówki
        • Surówka Alibaba
        • Surówka z marchewki z morelą
        • Sałatka z buraczków
      • Deser
        • Puchar lodowy (lody, owoce, bita śmietana)
    • Soki owocowe
  • Kawa, herbata

Bankiet - II

  • Obiad
    • Zupa Wiedeńska
    • Kotlet Walentino (schab nadziewany kapustą kiszoną z pieczarkami) podany z ziemniakami smażonymi z buraczkami po staropolsku
  • Dania zimne:
    • Mięsa pieczone
    • Pasztet drobiowy
    • Rolmopsy śledziowe
    • Śledź po meksykańsku
    • Tatar z łososia
  • Napoje:
    • Kawa, herbata
    • Soki różne
    • Woda mineralna